Service & onderhoud

Service & onderhoud

Uw CV-ketel voorziet u dag in, dag uit van warmte en warm water. Dat is tegenwoordig zo vanzelfsprekend dat u daar waarschijnlijk niet echt bij stilstaat – tot het moment dat u ineens in de kou zit! Gelukkig kunt u ook bij Koek Verwarming & Sanitair in Mijdrecht terecht voor CV-ketel service en onderhoud.

Waarom is periodiek CV-ketel onderhoud zo belangrijk?

Net zoals u uw auto elk jaar naar de garage brengt voor de APK en een onderhoudsbeurt, heeft ook uw CV-ketel periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Dit is noodzakelijk om te zorgen dat hij goed en veilig blijft functioneren en dat de levensduur van het apparaat verlengd wordt. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud ervoor dat de CV-ketel zo zuinig mogelijk blijft werken. Door tijdig een onderhoudsbeurt in te plannen kunt u dus ook besparen op uw maandelijkse energieverbruik. En dat is met het oog op de almaar stijgende energieprijzen zeker geen overbodige luxe.

  • De zekerheid van een zuinige en veilige ketel
  • Minder storingen & een langere levensduur
  • Gecertificeerde & ervaren monteurs

Wat zijn de voordelen van een periodieke onderhoudsbeurt van uw CV-ketel?

  • Met een periodieke onderhoudsbeurt voor uw CV-ketel profiteert u van:
  • Een langere levensduur van de ketel: Een goed onderhouden CV-ketel functioneert beter en gaat langer mee, waardoor u minder snel een nieuwe ketel hoeft aan te schaffen.
  • Minder kans op storingen: Eventuele kleine defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt direct verholpen worden, waardoor het risico op storingen geminimaliseerd wordt.
  • Geen onverwachte kosten aan grote reparaties: Periodiek onderhoud zorgt dat uw ketel zo goed mogelijk blijft functioneren. Daardoor is de kans dat er grote reparaties moeten worden uitgevoerd aanzienlijk kleiner.
  • Een lagere energierekening: Een slecht onderhouden ketel zal in de loop der tijd steeds harder moeten werken om uw woning op de gewenste temperatuur te houden. Tijdig onderhoud zorgt voor betere prestaties en een lager energieverbruik.
  • Een veilig thuis: Tijdens de periodieke onderhoudsbeurt lopen we alle onderdelen van de ketel na. Dit beperkt het risico op brand en koolmonoxide lekkage tot een minimum. Dat geeft een veilig gevoel!

Wat wordt er allemaal gedaan tijdens zo’n onderhoudsbeurt?

Tijdens een onderhoudsbeurt van uw CV-ketel komt een van onze ervaren monteurs bij u langs om het volledige systeem na te lopen en te controleren op eventuele (beginnende) problemen. De onderdelen die aan vervuiling en stof onderhevig zijn worden schoongemaakt. Kleine defecten worden meteen aangepakt en versleten onderdelen worden vervangen. De CV-ketel wordt tevens opnieuw ingeregeld, zodat alle radiatoren weer van de juiste toestroom van warm water worden voorzien. Vanzelfsprekend voeren onze monteurs al het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabrikant. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed presterende, zuinig functionerende én veilige CV-ketel!

Meer weten over CV-ketel service & onderhoud?

Neem vandaag nog contact op met Koek Verwarming & Sanitair en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het onderhoud van uw CV-ketel. Heeft u op dit moment een storing? Dan kunt u ons het beste even bellen; op die manier kunnen wij u namelijk zo snel mogelijk van dienst zijn. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en werkzaam in de gehele regio tussen Amsterdam en Utrecht.

Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Koek Verwarming & Sanitair
Communicatieweg 9M
3641 SG Mijdrecht

T: 0297 - 281 586
E: [email protected]

 

© Koek Verwarming & Sanitair 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb